bonapeti.rs»Forum»Konzerviranje hrane»Pasterizacija hrane u kucnim uslovima

Pasterizacija hrane u kucnim uslovima

  • 07.08.22 07:15#1AnitaAnitaНовакRegistracija: 07.08.22Grad: -Odgovori: 3Pasterizacija hrane u kucnim uslovimaKako pasterizujete zimnicu? U loncu sa vodom ili u rerni?

    Kompote i slanu zimnicu pasterizujem u loncu sa vodom koja kada provri ostavim da vri jos 15minuta pa sklonim i ostavim tegle u toj vodi da se ohlade. Neko pasterizuje krace neko duze pa me zanima od cega zavisi duzina tog vrenja vode? A u rerni zapecem dzemove kad ih skuvam mada sam cula da se pasterizuje zimnica tako sto se stavu u pleh nalije voda i ostavi u rerni.

    Negde pdocitah o pasterizaciji u nasini za pranje sudja,vase misljenje da li je uopste.moguce tako nesto?
    OdgovorOdgovori sa navedenom temom
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest