Bonapeti.rs»Kulinarska mreža»Naše nagrade i pobednici

Kulinarska igra

Uključi se u kulinarsku igru na Bonapeti.rs, u kojoj svaki aktivni korisnik sajta sakuplja poene, kuva, zabavlja se i dobija nagrade! Korisnik može da bira različite električne aparate renomiranih proizvođača.
 • Komplet od 3 japanska noža sa navlakom
 • Aparat za sečenje 7 u 1 sa receptima i dodacima
 • Kvalitetna bakarna kupa – 18,5 cm
 • Presa za pljeskavice
 • Plitka gastro šerpa sa duplim dnom – 32 cm
 • Tiganj od kovanog gvožđa da drvenom ručicom – f 26 cm
 • Smartfon Samsung Galaxy A14, 64GB, 4GB RAM
 • Porcelanski komplet Fresh farm – 8 delova
 • Električni jastuk Beurer
 • Masivni metalni avan
 • Komplet 4 keramičke đuvečare
 • Duboki tiganj sa duplim dnom – 28 cm
 • Mini šroret sa ringlama
 • Antibakterijski prečistač vazduha za do 30m2

Ko i kako može da učestvuje?

Svaki registrovani korisnik može da učestvuje u igri na sajtu. Regustruj se ovde i počni da sakupljaš poene. Mogu da učestvuju samo registrovani korisnici! Učešće u igri ne obavezuje na kupovinu roba ili usluga.

Kako igra funkcioniše??

Svaki registrovani korisnik može da sakuplja poene dodajući recepte, članke, fotografije, teme na forumu i pozove svoje prijatelje. Sve uslove za sakupljanje poena možeš da vidiš niže.

Da bi dobio nagradu, treba da sakupiš neophodan broj poena za odgovarakuću nagradu. Kada sakupiš poene, u svom admin panelu u odeljku Izaberi Nagradu možeš rezervisati nagradu, koju ćemo ti poslati. Kada dobiješ nagradu, poeni ona koje nosi se oduzimaju od ukupnog broja poena. Preostale poene možeš iskoristiti za uzimanje druge nagrade, ili možeš da nastaviš sa sakupljanjem poena dok ne sakupiš dovoljno za sledeću nagradu koju želiš.

Sva nagrade i poene možeš da vidiš ovde.

Kako se dele nagrade i kakve su?

Nagrade se šalju u roku od 4 nedelje od momenta dobijanja.

Svaki učesnik može da izabere jednu od 130 nagrada, dovoljno je samo da sakupi poene. U admin panelu svakog korisnika u odeljku Izaberi Nagradu biće prikazane nagrade, koje se mogu rezervisati brojem poena, koje korisnik trenutno ima.

Na primer: Ako jedan korisnik ima 1500 poena, u njegovom odeljku Izaberi Nagradu biće prikazane samo nagrade, koje se mogu rezervisati za 1500 poena. Nagrade, za koje je potreban veći broj poena, neće biti prikazane u ovom odeljku. Pregled svih nagrada i broj poena koje treba sakupiti, korisnik može da vidi na prikazanom linku.

Nagrade se ne mogu potrošiti, tj. ako jedan korisnik izabere određenu nagradu, ona se ne uklanja sa spiska nagrada i svaki drugi učesnik može da izabere istu, ukoliko ima dovoljan broj poena.

Zašto da učestvujem?

Sa stotinama hiljada poseta mesečno, Bonapeti.rs je među najposećenijim kulinarskim sajtovima u Srbiji.

Za svakog kulinara je dodatni motiv da zna, da će njegovi recepti biti viđeni, pripremljeni i ocenjeni od hiljada korisnika svakog meseca. A zašto da ne dobijate nagrade, sakupljajući poene od svake svoje ideje? Igra nema takmičarski karakter u odnosu na ostale korisnike sajta, i svaki korisnik može da dobije nagradu, ako sakupi neophodan broj poena.

Jesi li sanjao da budeš Šef kuhinje? Možeš da postaneš naš Šef kuhinje zahvaljujući svom kulinarskom umeću. Svako od naših kuvara dobija kulinarski rang, koji odražava ne samo njegovo kulinarsko umeće, već i njegov napredak.

Svi regostrovani korisnici sajta kuvara amatera dobijaju rang Novajlija, i prelazeći ostale rangove – Šegrt, Pomoćnik kuvara, Kuvar i Inovator, mogu da dobiju najvišu titulu – Šef kuhinje. Broj poena i uslove, neophodne za svaki rang, možeš da vidiš ovde.

Kako se sakupljaju poeni?

Svako ko je aktivan na sajtu, tj. kada skuva ili dodaje fotografiju za recept, dodaje novi recept ili fotografiju na nečiji recept, dobija poene. Što više aktivnosti, to više poena. Poeni se sakupljaju na tvom nalogu i u svako doba možeš da vidiš koliko imaš.

Podeli i pošalji svoje korisničke serepte svojim prijateljima i prijateljima na fejsbuku. Pet najposećenijih recepata meseca dobijaju dodatne poene.

Sakupljeni poeni se ne anuliraju, niti se gube tokom vremena, tako da svaki korisnik, koji sakupi poene (neki brže, neki sporije), može da dobije nagradu, koju je izabrao. Tvoje kulinarske ideje obradovaće na hiljade naših posetilaca dnevno, a mi ćemo ti davati praktične nagrade, kojima možeš da obraduješ sebe i svoju porodicu i... kuvanje će biti uživanje!

Aktivnost ostalih korisnika, kao i sve vesti, možeš da podeliš u našoj društvenoj kulinarskoj mreži.

Uslovi za dobijanje poena

Pogledaj sve uslove i objašnjenja za dobijanje poena.

Dodatni uslovi

 • Učešćem u kulinarskoj igri korisnik prihvata pravila igre, objašnjena u, opštim uslovima sajta, i daje saglasnost za obradu ličnih podataka u cilju učestvovanja u igri.
 • Da bi učesnik dobio nagradu, 50% njegovih poena treba da budu od sopstvenih dodatih recepata, članaka i/ili fotografija!
 • Nagrade ne mogu biti zamenjene za njihovu protivvrednost u novcu.
 • Poeni ne mogu biti menjani/poklanjani među kosrinicima sajta.
 • U igri NE mogu učestvovati autori/usrednici sajta.

Registruj se ovde i počni da sakupljaš poene i nagrade!

Promena/Aktualizacija

Organizator zadržava pravo da promeni ili prekine igru u svako vreme i bez bilo kakvog opravdanja, ako okolnosti tako nalažu.