Način pripreme
U šejkeru pomešajte sok od ananasa i pomorandže sa tekilom i velikom količinom leda. Dosta dobro prodrmajte, tako da se smesa dobro rashladi.
U tanjirić sipajte šećer. Kriškom limuna pređite preko oboda čaša za šotove, a zatim ih potopite u šećer, tako da se dobije oreol po rubu čaše.
Na dno sipajte malo sirupa od nara - otprilike polovinu prsta. Dodajte sok i šejkera, pažljivo sipajte.
Različita gustina sirupa od nara i smese iz šejkera neće dozvoliti da se naglo pomešaju, šotovi će ostati dvobojni.
Po izboru čaše možete potopiti i u smeđi šećer, kako biste dobili čaše različitog izgleda, više raznovrsnosti i lepote.
Ovi tropski tekila šotovi su savršeni za devojačke večeri, rođendane, imendane, Novu godinu itd.
Mogu da se posluže uz tacnu voća, kao što je mango, kivi, banana, ananas i pomorandža.