Način pripreme
Od kondenozvanog mleka i kokosovog brašna se umesi lepljiva smesa, oblikuju se bombone.
Ređaju se na papir za pečenje i ostavljaju se u frižideru na 30 minuta ili kao što sam ih ja stavila u zamrzivač na 10 minuta.
Za to vreme u tri posude se istope tri vrste kuveritre. Jedan den ohlađenih bombona se umače u prirodnu, druge u mlečnu i ponovo se ređaju na papir za pečenje.
Ostaci čokolade se sipaju u jednokratni špric i dekorišu se u cik cak. Jednu malu porciju bele kuveritire sam obojila crvenom gel bojom i ponovo u cik cak sam stavila na bombone, ali ovo je moj hir. Kada se dekorišu stavljaju se u frižider kako bi se stegnule.
U principu treba ih čuvati u frižideru.
Količina čokolade može da se smanji na 200 g, ako ne volite puno čokolade, ali ja sam želela da postignem gust čokoladni premaz koji da hrska, zato je količina toliko velika i efekat bombona je takav!
Bombone sa kokosom i kondenzovanim mlekom su neobične.