- 02.06.17 01:31#1Koji vam je omiljeni receptkoji vam je omiljeni receptOdgovorOdgovori sa navedenom temom
- 07.08.19 09:11#2od: Koji vam je omiljeni receptKrompir soteOdgovorOdgovori sa navedenom temom
- 13.08.19 11:54#3od: Koji vam je omiljeni receptTorta sa voćem i čokoladomOdgovorOdgovori sa navedenom temom
- 12.09.19 09:26#4od: Koji vam je omiljeni receptSvi recepti koji potiču iz starina -recepti bakine kuhinje i autohtoni recepti nekog kraja .Naravno od jela najomiljeniji su mi recepti za ''Leskovački roštilj'' koji sam dobila od jednog starog leskovčana i recept za baklavu rađen po receptu iz bosanske kuhinje .OdgovorOdgovori sa navedenom temom
- 02.02.21 06:42#5od: Koji vam je omiljeni receptOmiljena mi je droba koju je pravila moja baka. Obožavaju je čak i oni koji inače ne vole iznutrice.OdgovorOdgovori sa navedenom temom
- 21.02.21 10:14#6od: Koji vam je omiljeni receptSve od testa: pite, pogače, uštipci, pa uz to kajmak, sirevi, suvo meso, ajvar...OdgovorOdgovori sa navedenom temom
- 16.01.22 12:30#7od: Koji vam je omiljeni receptSve od testa kolača torteOdgovorOdgovori sa navedenom temom
- 20.04.22 12:43#8od: Koji vam je omiljeni receptTesko pitanje. Sve sto se jednostavno i brzo spremaOdgovorOdgovori sa navedenom temom
- 26.08.22 06:28#9od: Koji vam je omiljeni receptbalkanskigurman :koji vam je omiljeni recept
aravno od jela najomiljeniji su mi recepti za ''Leskovački roštilj'' koji sam dobila od jednog starog leskovčana i recept za baklavu rađen po receptu iz bosanske kuhinje .OdgovorOdgovori sa navedenom temom - 26.08.22 08:15#10od: Koji vam je omiljeni recept aravno od jela najomiljeniji su mi recepti za ''Leskovački roštilj'' koji sam dobila od jednog starog leskovčana i recept za baklavu rađen po receptu iz bosanske kuhinje . :
Onda da ocekujemo uskoro te recepte na sajtu? Pretpostavljam da cete ih podeliti sa namaOdgovorOdgovori sa navedenom temom - 17.05.24 07:34#11od: Koji vam je omiljeni receptSve vrste testa, peciva, kiflica, štrudlica, pita... U prevodu svi neprijatelji dobre linije. I razne čorbice od povrća, na tome mogu da živim.OdgovorOdgovori sa navedenom temom
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest