Kineski čaj punč

23/06/2019
"Ovde je ključna reč rum, ostale sastojke ćete naći u receptu "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano103
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • sok od limuna - od 2 i 1/2 limuna
  • sok od pomorandže - od 2 pomorandže
  • čaj - 2 supene kašike, biljke po izboru
  • med - 150 g
  • rum - 250 ml
  • voda - 500 ml
* merne jedinice

Način pripreme

Prelivamo biljke u 500 ml vrele vode i procedimo napitak.

Pomešamo konjak sa sokom od limuna i sokom od pomorandže.

Ostavljamo da odstoji na hladnom zajedno sa korama od 1/2 limuna i 1/2 pomorandže.

Procedimo smesu i u nju dodajemo topao napitak od čaja.

Na kraju dodajemo med i rum. Promešamo punč i serviramo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar