Šarena čorba od povrća sa bundevom

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
07/10/2019
"Nismo sigurni da li je bumdeva voće ili povrće, ali znamo da je sa njom čorba od povrća ukusnija "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano221
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U šerpu sa litar i po vode se sipa ulje, isečen krompir na kocke, grašak, šargarepa i ustinjena bundeva.

Kuva se dok ne bude polugotovo, dodaje se paradajz pire i šaka nalomljenih rezanaca. Začinjava se solju i biberom.

Nakon toga se čeka dok se povrće potpuno ne skuva. Sklanja se sa ringle i sipa se zaprška od umućenog žumanca i kiselog mleka.

Gotovu čorbu serviramo sa svežim peršunom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar