Tapas sa krastavcima

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj73253
10/10/2019
"Iznenadite goste prefinjenim i za pripremu laganim tapasom i dobrim vinom "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano5
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • krastavci - 2 komada
  • maslinovo ulje - 2 kašike
  • origano - 1 kašika, svež
  • so
  • biber
  • sirće - 1 kašičica, šeri
  • feta - 150 g
* merne jedinice

Način pripreme

Operite krastavce i isecite ih na polovine.

Pažljivo izdubite semenke. Pomešajte maslinovo ulje, sirće, so, biber i fetu.

Promešajte i dodajte origano.

Napunite krastavce, isecite ih na zalogaje i servirajte odmah.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar