Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Zapečena Bundeva sa Sirom
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Bundeva sa oljušti i narenda. Da bi bilo brže možete da koristite secko, alii bude dosta sitnije i nije toliko prijatna kao kad se renda....

1

Bundeva koja će nam biti neophodno treba da bude okrugla. Rasečemo gornji deo i očistimo unutrašnjost....

Skinite kuvanu bundevu sa vatre, raporedite je u posude i ostavite je da se ohladi....

Kad celu bundevu zavijemo u kuhinjsku foliju, stavljamo je u tepsiju u koju stavljamo vodu - ne mnogo, već samo onoliko koliko je potrebno da bundeva...

Bundevu pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni.
Delikates bundeva sa cimetom je gotova, kada dobije zlatnu boju....

Bundeva sa žutom korom je odgovarajuća za slana jela, zato što nije toliko slatka.
1....

U otopljeni maslac umešati šećer, so i cimet, pa preliti preko bundeve....

Dobijenu smesu dodajemo u bundevu.
Kokosovo brašno pomešamo sa cimetom i stavljamo preko voća. Maslac sečemo na kriške i poređamo na vrh....
Rejting
4
Ukupno glasalo: 2
50
42
30
20
10
Oceni: