Dinstana rebra sa povrćem u kesi za pečenje

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77613
02/11/2019
"Možete i da ne verujete, ali savršen garnirung za povrće su svinjska rebarca, spremljena u kesi za pečenje "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano45
  • Pregledi tokom meseca44
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 500 g (rebra)
  • tikvice - 2 komada
  • šargarepa - 2 komada
  • paprika - 1 komad
  • luk - 1 glavica
  • krompir - 4 - 5 komada
  • ulje - 5 - 6 kašika
  • maslac - 30 g
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • so
  • biber
  • kari
  • ljuta aleva paprika
  • lovorov list
  • beli luk - suvi
  • nana - sveža
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite svinjska rebra i začinite ih sa malo soli i bibera.

U posudu isecite svo povrće. Dodajte im začine, ulje i sve promešajte.

Prirpemite kesu za pečenje. Stavite je u posudu za pečenje i napunite je mesom i povrćem.

Isecite maslac i dodajte i njega.

Vežite kesu i probodite je iglom na nekoliko mesta.

Zagrejte rernu na 200 stepeni i stavite rebra sa povrćem da se peku oko 60 minuta.

Servirajte dinstana rebra sa svežom salatom i čašom vina!

Prijatno!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar