Način pripreme
Za šećerni sirup sipajte vodu i šećer na ringlu, mešajte ih često.
Dodajte limunov sok i čim tečnost proključa, skinite je s ringle.
Za testo sipajte šećer, vodu i ulje u veliku šerpu.
Dodajte prstohvat soli i stavite je na ringlu.
Prosejte brašno u posebnoj posudi i kada voda počne da vri, sipajte ga u nju.
Počnite da mešate testo dok se ne odlepi od posude.
Skinite ga sa ringle i ostavite ga da se ohladi.
Dodajte jaja u kuvano testo jedno po jedno i mešajte ga mikserom - dodajte ga u špric.
Sipajte ulje u veliku šerpu i stavite je na ringlu.
Špricajte tulumbice u vruću masnoću i pržite ih dok ne budu gotove.
Zatim ih poređajte u tepsiju i zalijte šećernim sirupom.
Uživajte u ovim sočnim domaćim tulumbicama.