Način pripreme
Brzi, jednostavni i ukusni sendviči sa sladoledom i čokoladom.
U posudu sipajte hladno tečnu pavlaku, dodajte kondenzovano mleko, krem sa aromom jagoda i mikserom mutite u krem dok se ne zgusti.
Ako primetite da postaje mnogo gust, možete da razredite sa 1-2 supene kašike kiselog mleka.
U malu kutiju od sladoleda poređajte jedan red od 6 keksića, odozgo špricem špricajte krem, a možete samo izravnati kašikom, i ponovo poređajte red blago pritisnutog keksa.
Ostavite kutju sa senvdičima u zamrzivač da se stegnu - kod mene 1 noć.
Blago zagrejte pavlaku za kuvanje i dodajte izlomljenu čokoladu, meštajte dok se ne dobije glatka smesa.
Nožem isecite snedviče i svaki zalijte kašičicom tečne čokolade tako da polovina sendviča bude pokrivena.
Ostavite da se stegne u frižideru.