Način pripreme
Dobro umutiti jaja. Dodati vrelu vodu i uz neprestano mešanje postepeno dodati šećer. Na kraju dodati prosejano brašno, skrob i prašak za pecivo. Dobro promešati i sipati smesu u tavu, prekrivenu papirom za pečenje. Biskvit peći na 180°C oko 35 minuta.
U šerpicu sipati 800 ml. soka i šećer i staviti na ringlu. Rastvoriti puding i ostatak soka i dodati u uzavreli sok. Mešati dok se ne postane gusto. Skloniti sa vatre, dodati maslac i želatin. Dobro promešati i ostaviti da se potpuno ohladi. Pokriti folijom da se ne bi napravila korica.
Na isti način praviti i mlečni krem, s tim što se u njega dodaje i čokolada. Ohladiti i dodati umućenu pavlaku. Dobro promešati.
Staviti biskvit u posudu, u kojoj je pečen. Natopiti ga sokom od pomorandže ili šećernim sirupom. Na biskvit najpre sipati krem od pomorandže, posuti preko njega ušećerene citrusove kore, a zatim poređati keks, prethodno natopljen u sok od pomorandže ili šećerni sirup. Preko keksa sipati mlečni krem, poravnati i ostaviti u frižider da se stegne.
Zagrejati pavlaku i maslac, pa dodati čokoladu. Mešajte, dok se ne rastopi. Ohlađenu glazuru ravnomerno rasporediti na kolač, a zatim ponovo staviti u frižider.
Kolač dekorisati po želji.