Način pripreme
Kuvano pileće meso bez kostiju sitno isecite. Dodajte sitno iseckane kisele krastavčiće i 200 g majoneza. Promešajte dok ne dobjete homogenu smesu. U posudu stavite 4 palačinke, ostavite ivice na gore, namažite majonezom.
Preko četiri palačinke stavite od nadeva i uvijte u rolat. Stavite rolate u posudu preko ostalih palačinaka - tri po ivicama i jedna u sredinu.
Namažite majonezom, stavite dva jajeta isečena na pola. Odozgo stavite palačinku, namažite majonezom i pospite rendanim kačkavaljem. Stavite ponovo palačinku, nadev, rendnani sir i radite tako dok ne potrošite sastojke.
Odozgo završite palačinkom. Uz pomoć tanjira okrenite tortu.
Namažite majonezom, pospite izrendanim žumancima. Sa strane ukrasite sitno iseckanom mirođijom ili peršunom, a odozgo - ružama od šargarepe i maslina.