Sočan Tepsi kebap

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Kuvar
2033571840
Sočan Tepsi kebap
Fotografije: Gergana Tsvetanova
1 / 3
23/09/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
40 min.
Ukupno
60 min.
Porcije
4
"Kombinacija krte svinjetine i praziluka je prosto neodoljiva"

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 1 glavica
  • praziluk - 5 - 6 strukova
  • paradajz - 2 komada
  • paradajz pire - 1 supena kašika
  • so
  • biber - po ukusu
  • lovorov list - 3 komada
  • aleva paprika - 1 supena kašika
  • ulje - 1/2 šolje
  • voda - 1/2 šolje
* merne jedinice

Način pripreme

Mesi isecite na komade i pržite u ulju. Prebacite u pleh u kojem ćete peći jelo.

Očišćen i opran praziluk isecite na pola po dužini, nakon toga na polumesece.

Dodajte u jelo, stavite rendani paradajz i začine, sipajte vodu u malo ulja.

Jelo pecite dok ne bude potpuno gotovo i dok ne ostane na masti.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: