Način pripreme
Umutimo jaja sa šećerom i vanilom. Dodajemo brašno i pavlaku. Mutimo dok ne dobijemo homogenu smesu.
Smesu stavljamo u odgovarajuću posudu na pari i neprestano mešamo dok se ne zgusne.
Krem ostavljamo da se ohladi i dodajemo prethodno umućen maslac. Ponovo promešamo dok ne dobijemo homogenu smesu.
Želatin rastvorimo u hladnoj void dok ne nabubri, nakon toga ga rastopimo na pari ili u mikrotalasnoj. Gotov želatin dodajemo u krem, ostavljamo mali deo.
Piškote potopimo u sveže mleko, jednu po jednu. Poređamo po dnu i ivicama posude sa obručem koji se skida.
Sipamo deo krema preko prvog reda piškota. Stavljamo drugi red piškota i tako ređamo dok ne potrošimo sastojke, odozgo završavamo kremom.
Tortu stavljamo u frižider da se malo stegne.
Preostalik želatin i slatko pomešamo i promešamo.
Tortu prelivamo smesom od želatina i ponovo stavljamo da se ohladi dok ne bude potpuno gotov.