Način pripreme
Meso se začinjava sa polovinom soja sosa, biberom i korom limuna. Šnicla treba da je cela i ne mnogo debela, da ne bi ostala sirova. Stavlja se na gril tiganj na 3 minuta sa svake strane, nakon čega se seče na parčiće po dužini.
Za sos sipate sveže mleko u šerpu i stavljate na ringlu. Kada se zagreje dodajete narendan kačkavalj, senf, gnječeni beli luk i malo bibera. Spanać sečete na trake i dinstate sa sitno isečenim ili narendanim lukom oko 4 minuta.
Tortilje možete da gupite gotove i bitno je samo da ih isečete na pola da ih pospete sa malo vode i da ih stavite na tiganj da se zagreju.
Svako parče tortilje mažete delom sosa. Ređate dva puta parče piletine i do njega pire od spanaća i uvijate u kornet ili trougao.
Odozgo posipate biberom. Ako imate sastojke kod sebe pripremanje vam neće oduzeti više od 15 minuta.