Mifoj sa mlekom sa pirinčem

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj74223
20/04/2019
"Eto još jednog jedinstvenog dodatka kolekciji Omiljenih kolača za dušu "
Priprema60 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno80 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano16
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U šerpu stavite mleko, cimet i sačekajte da provri. Dodajte pirinač. Smanjite ringlu i kuvajte 30 minuta, mašajući povremeno.

Izvadite cimet i dodajte šećer. Sačekajte 10 minuta i isključite ringlu. Ostavite dobro da se ohladi i upije preostalu malu količinu mleka.

Izvadite lisnato testo i isecite ga na pravougaonike. Poređajte u posudu za pečenje i ispecite ga. Ostavite da se ohladi.

Svako parče isecite po sredini i napunite sa mlekom sa pirinčem. Poređajte isečene jagode u poklopite poklopcem.

Pospite šećerom u prahu i ukrasite po ukusu.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar