Brza i jednostavna marinada za grilovano povrće

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8843
3
14/06/2019
"Grilovanje je samo pola tajne ukusnog povrća, marinada je važna "
Priprema10 min.
Ukupno10 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano369
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Maslinovo ulje i sirće se pomešaju sa soja sosom. Beli luk se izgnječi i stavlja u maslinovo ulje. Dodaju se mleveni biber i himalajska so.

U flašu se stavlja grančica ruzmarina i preliva se marinadom, tako stoji u frižideru 24 sata.

Može da se koristi za svakakvo povrće, kako pre pečenje tako i nakon pečenja. Može da se čuva u frižideru oko nedelju dana.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar