Praznična salata sa paradajzom i krastavcima

22/06/2019
"Kada je povod poseban, potrebno je da i vi pripremite nešto posebno "
Priprema20 min.
Ukupno20 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano32
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Paradajz isečemo na četiri jednaka dela. Uzimamo jedan deo i stavljamo na dasku za sečenje.

Sa jednog kraja na 0.5 mm sečemo, ali ne do kraja, sa drugog kraja uradimo isto. Kad se dva proreza sastave, odvajamo gornji deo.

Sa preostalim delom paradajza pravimo još 3 takva proreza. Sa preostala tri dela paradajza uradimo na isti način.

Sa krastavcem uradimo na isti način - kako je ceo, sečemo ga na 4 jednaka dela, od po 5 cm svaki.

Poređamo na tanjir, ređamo paradajz, krastavac, paradajz, krastavac. Isečene delove izvučemo malo spolja.

U sredinu stavljamo masline, po ivicama između krastavaca i paradajza takođe.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar