Ovčiji ražnjić

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79703
09/07/2019
"Nije tajna, da je ovčiji šiš delikates, ako ga napravite tačno po ovom receptu "
Priprema30 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno50 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano39
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite meso na kocke. Oljuštite beli luk, izgnječite ga i pomešajte sa maslinovim uljem i začinima. Prelijte meso i promešajte dobro. Poklopite poklopcem i ostavite da se marinira oko 3 sata.

Isecite kambi na krupne parčiće. Oljušten luk se iseče na 4 deli. Osušite meso i nanižite ga na ražnjiće, ređajući sa lukom i paradajz-paprikama. Pecite ražnjić okrećući s vremena na vreme.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar