Pohovane pileće šnicle sa prezlom

18/10/2019
"Verovali ili ne, ali hladno pivo odlično neutralizuje kalorije iz pohovanih šnicli "
Priprema7 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno17 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano123
  • Pregledi tokom meseca54
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pileće šnicle - 4 komada
  • jaja - 1 komad
  • prezle - 2 supene kašike
  • brašno - 1 supena kašika
  • beli luk - 1 kašičica, u prahu
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Operite šnicle, osušite i posolite.

Umutite jaja žicom u tanjiru.

U drugi tanjir stavite brašno, prezle i beli luk u prahu.

Promešajte dobro. Uvaljajte šnicle prvo u jaja, a nakon toga u prezle.

Ugrejte tiganj sa uljem i pržite pileće šnicle sa obe strane dok ne dobiju zlatnu boju.

Servirajte pohovane pileće šnicle odmah.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar