Svinjski ražnjić sa pirinčem

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79973
28/10/2019
"Pripremajte odvojeno, servirajte zajedno i jedite sa mnogo apetita "
Priprema25 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano23
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pirinač se skuva u 300 ml vode sa kašičicom soli. File, džigerica i slanina se iseku na tanke ivice.

Probodu se porprečno ražnjićem, pri čemu se naizmenično ređaju listovi žalfije. Isprže se u zagrejanom ulju i izvade se.

Masnoća se razredi sa 100 ml vode, ražnjić se vraća u nju, posipa se solju i alevom paprikom i dinsta se 20 minuta. Servira se sa pirinčem.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar