bonapeti.rs»Recepti»Recepti za Zdravlje»Detoks»Alkalna voda sa limunom za zaštitu od virusa

Alkalna voda sa limunom za zaštitu od virusa

Toni AleksovToni Aleksov
Džedaj
4k1k2k
Alkalna voda sa limunom za zaštitu od virusa
Fotografije: Iliana Parvanova
11/04/2020
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Ukupno
5 min.
Porcije
1
"Držite viruse dalje uz ovu alkalnu vodu sa limunom"

Potrebni sastojci

  • limun - 1 komad
  • voda - 300 ml, vruća
* merne jedinice

Način pripreme

Poželjno je da uvek oljuštite limun, ako ste ga kupili u prodavnici, jer je njihova kora skoro uvek obrađena hemikalijama.

Oljuštite limun i nasecite ga na krupne komade. Zagrejte vodu i kada proključa prelijte limun, koji ste stavili u šolju.

Nemojte da zaslađujete tečnost.

Veoma je važno da popijete toplu vodu sa limunom, kako bi imala efekat čišćenja i kako bi uticala na zdravlje vašeg organizma.

Limun je bogat izvor vitamina C. Istovremeno, zbog visokog sadržaja alkalnih minerala, ima efekat da ceo organizam dovodi do alkalnog stanja.

U soku od limuna ima karboksilne kiseline, koja reguliše visoki pritisak i pomaže krvotoku, smanjuje zgrušavanje krvi i štiti tesne arterije. Vruća alkalna voda sa limunom može da uništi i ćelije raka.

Kada je neophodno da pojačamo naš imuni sistem, preporučuje se da svakodnevno uzimate alkalnu vodu sa limunom, jer ona uništava loše ćelije, a ne utiče na zdrave i pojačava imunitet.

Izuzetno je važno da pijemo alkalnu vodu, kako bi se zaštitili od virusa i kako bi dostavili preko potrebnu energiju i živost našem telu.

Važna briga za lično zdrvalje.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4.5
51
41
30
20
10
Oceni: