Puding od Limuna iz Rerne

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Puding od Limuna iz Rerne
Puding od vanile iz rernePuding od vanile iz rerneU zavisnosti od posude u kojoj ćemo peći puding, vreme kuvanja je različito. Veoma ukusan puding od vanile iz rerne, probajte ga....
Jorkširski pudingJorkširski pudingJorkširski puding treba da naraste po krajevima, ali sredina da ostane udubljena. Tradicionalno u Engleskoj ga serviraju kao garnirung mesu....
Puding-mafiniPuding-mafiniPremađemo masnoćom 8 kalupa za mafine. Odvojimo žumanca od belanaca. Belanca umutimo u sneg. Žumanca posolimo i umutimo zajedno sa svežim mlekom...
Puding tortaPuding tortaMešamo energično da ne zagori, kad griz nabubri rastvaramo puding sa malo vode (hladne) i sipamo ga unutra u mleko....
Puding keksPuding keksKašikom umutite penasto margarin sa prah šećerom, dodajte prah puding od vanile, ekstrakt vanile, nastavite sa mućenjem i na kraju postepeno dodajte...
Puding kolačPuding kolačOdvojiti 2/3 smese, pa dodati puding (prah) i malo jestive crvene boje za kolače. Kalup premazati margarinom i posuti brašnom ....
Magični pudingMagični puding
U šerpi na šporetu karamelizovati 200 g šećera i dodati sok od pola limuna. Karamelizovani šećer sipati po dnu kalupa za kuglof....
Karamel pudingKaramel pudingSipajte hladnu vodu u pleh do sredine čaša i stavite u rernu na 170 stepeni 40 minuta, ili dok se ne zgusne krem i ne dobije zlatnu boju....
Karamel pudingKaramel pudingSipajte puding u kupice i ostavite ga da se ohladi 2 sata. Ukrasite bademima isečenim na listiće ili dekorišite po vašoj želji. Poslužite....
Puding DiplomatPuding DiplomatIsecite koru limuna i orašaste plodove i pomešajte ih sa polovinom izrendane čokolade....
Puding tortaPuding tortaSipajte puding u tankom mlazu i mešajte dok ne zgusne. Prohladite i prebacite smesu u jednu od posuda sa korom za torte....
Pirinčani puding u plehu iz rernePirinčani puding u plehu iz rerneUkusan pirinačni puding u plehu iz rerne - izazov kojem nećete moći da odolite!...

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: