Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Puding od Limuna iz Rerne
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Puding od Limuna iz Rerne

Puding od Limuna iz Rerne

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Puding od Limuna iz Rerne
Puding od vanile iz rernePuding od vanile iz rerneU zavisnosti od posude u kojoj ćemo peći puding, vreme kuvanja je različito. Veoma ukusan puding od vanile iz rerne, probajte ga....
Puding od limuna u rerniPuding od limuna u rerni
Odsečemo komade pudinga od limuna u rerni, stavljamo u tanjiriće, posipamo šećernim mrvicama i serviramo....
Zdrav puding od limuna i bananaZdrav puding od limuna i banana
Zdrav puding od banane i limuna je gotov....
Pirinčani puding u plehu iz rernePirinčani puding u plehu iz rerne
Ukusan pirinačni puding u plehu iz rerne - izazov kojem nećete moći da odolite!...
Čokoladni puding sa karamelom iz rerneČokoladni puding sa karamelom iz rerne
Neka vam je slatko sa čokoladnim pudingom sa karamelom iz rerne....
Puding od povrćaPuding od povrća
Pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni u vodenoj kupci oko 40 minuta. Možete poslužiti uz Bešamel sos....
Puding od bananePuding od banane
Skloniti šerpu od vatre i dodati vanilin šećer za aromu. Puding ostaviti da se ohladi, pa ga staviti u frižider da odstoji 1 sat....
Puding od grizaPuding od griza
Dodajte koru od limuna, oceđeno i sitno iseckano voće od slatka, suvo grožđe. Na kraju se umešaju umućena belanca....
Puding od pomorandžePuding od pomorandže
Puding od pomorandže se ostavlja da se ohladi u tepsiji sa vodom i posle se stavlja u frižider na 3-4 sata do 1 noć. 7....
Puding od mesaPuding od mesa
Ostavite u frižideru od 2 sata do cele noći. Obilno podmažite kalup za kolač ili puding....
Puding od višnjePuding od višnje
Puding je spreman kad se zgusne. Servirarti u činije i sačekati da se stegne....
Čizkejk puding od bananeČizkejk puding od banane
VIiljuškom izgnječite bananu u posudi. Dodajte kotidž sir ili sitan sir. Dodajte zaslađivač po želji. Sve dobro promešajte dok se svi sastojci...

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: