Niskokaloričan domaći sladoled

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
11k
207
813
02/09/2020
"Da jedete ukusan sladoled i da budete u predivnoj formi - kako vam se čini?"
Priprema5 min.
Ukupno5 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano58
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštimo banane i stavljamo ih u kesu za zamzrivač.

Breskvu oljuštimo i isečemo na parčiće, a grožđe operemo.

Kako breskvu, tako i grožđe stavljamo u kesu sa bananama, nakon toga u zamrzivač.

Ostavljamo da odstoje tamo dva sata.

Uzimamo blender ili multipraktik stavljamo zamrznuto voće u blender i blendiramo.

Sameljemo i niskokalorični domaći voćni sladoled je gotov.

Možemo da konzumiramo tako, a možemo da stavimo na kratko u zamrzivač i tada da serviramo niskokalorični domaći sladoled.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar