Način pripreme
Mikserom umutiti jaja sa šećerom i vanilin šećerom i skuvati na pari. Dodati margarin, čokoladu za kuvanje i mešati dok se svi sastojci ne otope. Dodati med i ukuvati dok smesa ne dobije potrebnu gustinu.
Skloniti šerpu sa vatre. Dodati mleveni keks, mlevene bademe, ekspandirani pirinač i izmešati ručnom žicom za mućenje kako bi se svi sastojci sjedinili.
Trouglasti kalup obložiti providnom prijanjajućom folijom i ravnomerno rasporediti smesu.
Ostatak smese rasporediti na tacnu.
Ostaviti da se ohladi i stegne.
Kolač izručiti na tacnu.
Seći na trougliće željene debljine, servirati i poslužiti.
Savet: Ukoliko imate dva kalupa, Vi smesu rasporedite u oba. Ja sam smesu rasporedila u kalup, pošto imam samo jedan trouglasti kalup, a ostatak smese sam rasporedila na tacnu. Mi ih obožavamo. Sigurna sam sa će se i Vama dopasti.
Probajte, prijatno!