Način pripreme
Svi suvi sastojci - brašno, so, crni biber, ljuta i slatka aleva paprika i beli luk u prahu se pomešaju u velikoj posudi. Posebno se mute jaja i mleko.
Krilca se dela na 2 dela svaki i očiste se. Posole se, svako krilce se brzo umače u mlečnu smesu, nakon toga se uvaljaju u suvu i ostavljaju se na hladnom na otprilike 20 minuta. Uključuje se da se prže dok ne postanu zlatkasta u zagrejanoj masnoći.
U posudici se zagreje ljuti sos sa maslacem i sirćetom i sosem se zaliju gotova pileća krilca Bufalo.
Napomena: Bilo bi dobro da se u začine doda kajenski biber, ukoliko imate takav biber. Obično se ova pileća krilca poslužuju sa sosem sa plavim sirom, za koji treba da pomešate 250 g majoneza, 200 g kisele pavlake, 60 g izdrobljenog plavog sira, malo dižonskog senfa po ukusu 1 kašičicu sos Vočester, malo mladog luka ili suvog belog luka u prahu zajedno sa solju i crnim biberom, ponovo po ukusu.