Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Pileća Krem Čorba
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Pileća Krem Čorba

Pileća Krem Čorba

Otkrij 34 recepta iz naših kolekcija za: Pileća Krem Čorba
Pileća krem čorba sa pavlakomPileća krem čorba sa pavlakomPromešajte i servirajte pileću krem čorbu sa pavlakom, posutu sveže mlevenim biberom....
Pileća čorba u multikukeruPileća čorba u multikukeru
Za pileću čorbu koristila sam pileće batake, očišćene od kostiju, naseckala sam na male zalogaje, sitno sam naseckala i glavicu luka, dva oljuštena...
Krem čorba od kestenjaKrem čorba od kestenja
Pasiramo krem čorbu od kestenja, dodajemo maslac i na kraju pavlaku....
Krem čorba od šargarepeKrem čorba od šargarepe
U krem čorbu od šargarepe mogu da se dodaju i krutoni po želji....
Krem čorba od tikvicaKrem čorba od tikvica
Ovi krutoni se dodaju pre nego što se servira krem čorba od tikvica....
Krem čorba sa brokolijemKrem čorba sa brokolijem
Homogenizujte dobro čorbu sa brokolijem. Servirajte krem čorbu sa brokolijem toplu sa ružicom brokolija i krostinima. Nek vam je slatko!...
Krem čorba od paradajzaKrem čorba od paradajza
Paradaj stavljamo da provri sa vodom, dodajemo isečeno povrće i pirinač, so. Kuvamo 20 minuta. Dodajemo fidu i umućena jaja sa kiselim mlekom i...
Krem čorba sa krutonimaKrem čorba sa krutonima
Sipa se krem čorba i stavljaju se krutoni. A pile od kuvanja bujona iskoristite u drugom receptu....
Krem čorba od paprikeKrem čorba od paprike
Crni i beli luk i šargarepu sitno iseckajte. Propržite ih u malo ulja. Paprike krupno iseckajte, kao i oguljeni krompi i dodajte ih proprženom...
Krem čorba od keljaKrem čorba od kelja
Kelj narežite na trakice (izdubite tvrde dijelove) i kratko prokuvajte u slanoj vodi. Ocedite ga i isperite pod mlazom hladne vode. Ogulite krompir...
Krem čorba od kopriveKrem čorba od koprive
Koprivu oprati, kratko blanširati, procediti i usitniti u blenderu. Na zagrejanom ulju, propržiti luk da zastakli, dodati brašno, beli luk u prahu...
Krem čorba od bundeveKrem čorba od bundeve
Istopite maslac u dubokoj posudi i stavite crni luk i mladi luk da se zaprže 5 minuta. Ubacite još belog luka, ljute paprike, paradajz, krompir...

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
50
42
30
20
10
Oceni: