Način pripreme
Rastvorite skrob u 1 šolji hladnog svežeg mleka.
U posudi pomešajte žumanca i kristal šećer, mutite mikserom u sipkasti krem.
U njih dodajte rastvoreni skrob u mleku i izmešajte.
U metalnu posudu sipajte drugu šolju svežeg mleka, stavite posudu na vodenu paru i na ringlu.
Dodajte smesu od žumanaca postepeno u njega i kuvajte dok se ne zgusti. Skinite sa ringle i posudu sa pudingom pokrijte streč folijom.
Kuvajte makarone, procedite i stavite ih na dno tepsije podmazane maslacem, izmešajte i izravnajte.
Posebno umutite pavlaku sa šećerom u prahu u sipkast krem i zalijte već ohlađene makarone, pažljivo izmešajte i izravnajte.
Odozgo zalijte pudingom i ponovo izravnajte, prodrmajte tepsiju kako bi ga makarone upile.
Ostavite puding sa makaronama da se ohladi na 2-3 sata u frižideru, pre serviranja pospite cimetom po ukusu.