Način pripreme
Narendajte bundevu na krupno rende i stavite ja u šerpu zajedno sa vodom. Skuvajte na tihoj vatri 10-15 minuta.
Čim bundeva omekša dodaje u nju braon šećer, oraščić i sveže mleko. Ostavite na ringli da provri. Ako želite možete da pasirate ručnim mikserom.
U posudi umutite 2 jaja. Dodajte u njih kukuruzni skrob i promešajte u homogenu smesu.
Dodajte u tu smesu krem u tankom mlazu, mešajući neprestano.
Čim se krem zgusne rasporedite polovinu u 4 dezertne posudice.
U preostalu polovinu krema dodajte brašno od rogača. Možete da ga zamenite kašičicom kakaa ili da nalomite 50 g crne čokolada i da mešate dok se potpuno ne rastopi.
Rasporedite i kakao krem u čaše i pospite namrvljenim orašastim plodovima.
Dvobojni krem sa bundevom i rogačem je gotov.