Način pripreme
Umutite mikserom maslaca, jaje i šećer.
Dodajte brašno, so, esenciju i kakao.
Zamesite trošno testo za keks i uvijte ga u foliju.
Ostavite ga u frižideru 30 minuta.
Na radnoj površini blago posutoj brašnom razvijte ohlađeno testo u tanku koru.
Omoću čaše prečnika 5-6 cm isecite keks (meni je izašlo 15 komada).
Poređajte kakao keks u posudu za pečenje, pokrivenu papirom za pečenje i ostavite ga 20 minuta.
Pecite praznične kolače u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni 15 minuta, nakon toga ih izvadite i ostavite da se dobro ohlade.
Istopite na ringli med i maslac (zajedno) i potopite svaki keks u tu smesu.
Nakon toga umočite kakao keks sa medom i kokosom u kokosovo brašno.
Na kraju pospite istopljenom belom čokoladom.