Način pripreme
Zagrejte kondenzovano mleko i u šerpi na slaboj vatri tako što untra istopite čokoladu naseckanu na sitne komadiće - neprestano mešajte metalnom žicom za mućenje dok se dobro ne zagreje i dok se čokolada ne istopi.
Skinite sa ringle i sipajte punomasno kokosovo brašno. Vratite na ringlu i mešajte smesu za ove ukusne bombone dok se homogenizuje.
Nakon toga dodajte izrendanu koru pomorandže od 1 citrusa. Dobro bi dilo da lepo operete pomorandžu pre toga, a možete i da je namočite blago toploj vodi.
Ostavite da odstoji na 30 minuta, a nakon toga stavite na još 30 minuta u deo frižidera ili u zamrzivač - smesa mora da se stegne.
Od gotove smese za kokos bombone rukama oblikujte bombone koje se uvaljaju u još kokosa i ređaju se lepo u papirne korpice.
Raskošne kokos bombone za slatke momente.