Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Brzinske Puslice od Kokosa
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Brzinske Puslice od Kokosa

Brzinske Puslice od Kokosa

Otkrij 12 recepata iz naših kolekcija za: Brzinske Puslice od Kokosa
Sladoled od kokosa i kikiriki puteraSladoled od kokosa i kikiriki puteraSladoled od kokosa i kikiriki putera sipati u činije i po želji dodatno zalediti ili možete i odmah da jedete....
Krem od kokosa sa maskarponeomKrem od kokosa sa maskarponeom
U posudi pomešamo maskarpone, šećer, kokosovm maslac, bademov maslac, kokovosovo mleko i vanilu i mutimo mikserom dok ne dobijemo gladak krem....
Kolačići od kokosa sa belancimaKolačići od kokosa sa belancima
Svi sastojci - belanci, šećer, kokos i vanila, se promešaju u posudi....
Rolat od kokosa sa kakaomRolat od kokosa sa kakaom
Posipamo kokosom, uvijamo streč folijom i zamrzavamo 2 sata...
Puding od kokosa sa čiomPuding od kokosa sa čiom
Puding od kokosa sa čiom je odličan sa svežim voćem, voćnim topinzima ili pireom....
Bombone od kokosa sa mačomBombone od kokosa sa mačom
Sve dobro promešamo i od dobijene smese oblikujemo bomobne od kokosa, uvaljamo ih u kokosovo brašno....
Krem od kokosa za tortuKrem od kokosa za tortu
Ovaj krem od kokosa za tortu je fantastičan....
Kolačići od kokosa sa čokoladomKolačići od kokosa sa čokoladom
Istopite tečnu čokoladu na pari, sipajte je u špric i ukrasite prohlađene kolačiće od kokosa....
Kolač od kokosa sa šljivamaKolač od kokosa sa šljivama
Umutite jaje i belanca u posudi. Dodajte ostale sastojke bez šljiva i dobro promešajte dok ne dobijete homogenu smesu. Sipajte smesu u odgovarajući...
Kolač od kokosa sa marmeladomKolač od kokosa sa marmeladom
Isecite kolač od kokosa sa marmeladom na kvadrate, nakon što se potpuno ohladi. Nek vam je slatko!...
Kolači od kokosa sa kremomKolači od kokosa sa kremom
Poređajte ih u odgovarajći tanjir ili poslužavnik i poslužite čudesne kolače od kokosa za vaš praznični povod....
Panakota od kokosa sa smokvamaPanakota od kokosa sa smokvama
U šerpu sipajte mleko i pavlaku. Dodajte šećer, vanilu i ostavite da se ugreje, te ali pazite da ne provri. Skinite sa vatre i dodajte želatin...

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: