Način pripreme
Sipajte šampanjac u dublji tiganj i dodajte šećer. Ostavite da provri. U posudi umutite žumanca, puding i dodajte slatku pavlaku. Dobro umutite i u smesu ulijte vreli šampanjac.
Vratite sve ponovo u dublji tiganj i mešajte dok se ne zgusne. Skinite sa vatre i ostavite da se prohladi. U drugi dublji tiganj sipajte maline (odvojite jedan deo) i šećer. Kuvajte dok se ne zgusne (oko 10-15 minuta). Ostavite toping na stranu.
Od kora za tortu isecite 8 malih krugova. Uzmite 4 čaše i u svaku postavite po jedan krug. Preko njih podelite ½ krema. Stavite još po jedan krug i lagano ga pritisnite. Rasporedite preko preostali krem.
U svaku čašu dodajte po nekoliko malina koje ste odvojili. Preko malina prelijte toping od malina. Ukrasite desert umućenom slatkom pavlakom, rolerima i šećernim kuglicama. Ostavite u frižider da se ohladi.