Način pripreme
Brašno, so, prašak za pecivo i kakao zajedno prosejte. Istopljeni maslac umutite sa šećerom, a jaja dodajte jedno po jednu u suve sastojke. Mutite dok se smesa ne ujednači i dodajte pomorandžinu koru i vanilu. Rernu ugrejte na 180 stepeni.
U međuvremenu pokrijte pleh za pečenje papirom za pečenje (pleh dimenzija 20/24 cm). Kolač se peče oko 20 minuta. Ohladite ga.
Pripremite fadž krem, tako što sve promešate sve namirnice i istopite ih na pari ili u mikrotalasnoj, ali budite pažljivi, jer smesa ne treba da proključa.
Mešajte je neprekidno dok ne dobijete gladak krem. Nanesite krem preko već ohlađene kore i ostavite sve najmanje 2 sata u frižideru. Nasecite desert na željene komade.
Možete da u kolač dodate sušeno voće ili orašasto voće ili krem. Ako volite sveže voće, možete ga iseći na listiće i da ga poređate između kore i krema.