Način pripreme
Pripremite sos, tako što promešate majonezu, senf, med, biber, ljutu alevu papriku i kurkumu.
Posolite po ukusu, očišćenja, oprana i osušena pileća krilca, stavite ih u sos i dobro ih utrljajte u sos, i ostavite ih po strani dok pripremite krompir.
Oljuštite krompir i stavite ga u posolljenu vodu da se kuva i kuvajte ga oko 10 minuta da bude polugotov.
U pleh nauljen maslacem (pleh u skladu sa količinom krompira) nasecite poluskuvani krompir na veće komade (na 4) i poređajte ih jedan uz drugi.
Poređajte začinjena krilca sa sosom preko krompira, umotajte pleh aluminijumskom folijom i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni.
Pecite u rerni oko 50 minuta, a poslednjih 50 minuta skinite foliju i pecite dok jelo ne dobije prijatnu boju. Veoma ukusna pileća krilca, sa kojime ćete bikvalno prejesti!