Milibrot za Uskrs

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Milibrot za Uskrs
Milibrot pogača za UskrsMilibrot pogača za UskrsU posudu sipamo oko 100 ml toplog mleka, kvasac i 2 kašike brašna. Sačekamo da se aktivira i prosevamo brašno, nakon toga dodajemo preostale sastojke...
Mekane milibrot kiflice za UskrsMekane milibrot kiflice za UskrsPecite mekane milibrot kiflice za Uskrs u ugrejanoj rerni na 170 stepeni dok ne dobiju lepu zlatnu boju....
Milibrot pogača sa čokoladom za UskrsMilibrot pogača sa čokoladom za UskrsPecite milibrot pogaču sa čokoladom za Uskrs u ugrejanoj rerni na 160 stepeni oko 40 minuta....
Milibrot mafiniMilibrot mafiniPosipamo mini milibrot mafine šećerom i bademima. Pečemo u prethodno ugrejanoj rerni na 170-180 stepeni dok ne budu gotovi milibrot mafini....
Keto milibrotKeto milibrotUkusan i zdrav keto milibrot za Uskrs....
Uskršnji milibrotUskršnji milibrotKvasac, 2 supene kašike brapna i 1/3 šećera se stavlja u ugrejano mleko. Smesa se ostavlja sa strane, dok se kvasac ne aktivira. Posebno se umute...
Milibrot gurabijeMilibrot gurabijeOdozgo ih namažite smesom umućenog žumanca sa mali ulja, mlevenim orasima i pospite svaku milibrot gurabiju sa malo kristal šećera....
Milibrot prženiceMilibrot prženiceIsecite hleb na kriške. Pomešajte brašno sa malo mleka, da dobijete kašu. Dodajte jaja, so, vanilu, šećer, sodu i preostalo mleko. Dobro promešajte...
Milibrot AsortiMilibrot AsortiMilibrot se ostavlja da nadođe. Namaže se jajetom, umućenim sa svežim mlekom i peče se na 180 stepeni oko 40 minuta ili dok ne bude gotovo....
Mekani milibrot mafiniMekani milibrot mafiniMekane milibrot mafine pospite šećerom i bademima. Milibrote pecite u prethodno ugrejanoj rerni na 170-180 stepeni dok ne budu gotovi....
Zdrave milibrot kifliceZdrave milibrot kiflicePo želji možete napraviti milibrot sa marmeladom i čokoladom umesto zdravih milibrot kiflica....
Šareni milibrot kravajiŠareni milibrot kravajiNapravite milibrot testo u loptu i stavite u namazanu posudu....

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: