Način pripreme
Luk očistite i sitno iseckajte, pa ga propržite u ulju dok ne omekša.
Za to vreme očistite paprike i sitno iseckajte. Kada luk omekša, dodajte mu paprike.
Šunku sitno iseckajte i nju dodajte, pa pržite dok luk ne bude gotov - dok ne porumeni i dok paprike ne omekšaju.
Za to vreme isecite sredinju svake kriške hleba i narendajte kačkavalj.
Kada je smesa od luka, paprika i šunke gotova, isipajte je u tanjir, na njeno mesto stavite 2 kalupa koja ste napravili od 2 kriške hleba, pa ih napunite jednom šestinom smese i jednom šestinom smese od umućenih jaja.
Smesu ispržite dok ne postane čvrsta, pa zatim dve kriške posipajte jednom šestinom rendanog kačkavalja, preko stavite poklopac od sredine koju ste isekli i okrenite da se i poklopci proprže.
Isti postupak ponovite i sa preostale 4 kriške.
Sendviče poslužite tople i posolite ih i pobiberite, po želji.