Pileći file sa majonezom i kačkavaljem

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacPočetnik
17/01/2018
"Sa malo majoneza i prstohvatom ljubavi spremićete najukusnije i najsočnije pileće filee "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 197
  • Pregledi tokom meseca50
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pileći file isecite na pola, pa svako parče stavite u plastičnu foliju i izlupajte ih, samo da se malo istanje.

Sipajte maslinovo ulje u tepsiju, pa svaki file posipajte biberom i solju.

Kačkavalj narendajte.

Na svaki file stavite po kašiku majoneza i preko posipajte kačkavalj.

Sipajte bujon i stavite jelo u zagrejanu rernu i pecite jelo oko 25 minuta.

Poslužite sa zelenom salatom.

Isti recept možete primenite i sa pilećim šniclama od buta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar