Način pripreme
Umutite jaja sa šećerom na kremastu smesu. Dodajte maslac i mleko i mešajte.
Prosjte brašno, prašak za pecivo, vanilu kakao i so. Dodaje ih u smesu od jaja, stavljajte i espreso.
Mešajte spatulom dok se potpuno ne integrišu. Namažite kalup i sipajte smesu.
Stavite u rernu na 180 stepeni i pecite oko 40-45 minuta, proverite čačkalicom za zube. Izvadite iz kalupa i ostavite da se ohladi.
Napravite čokoladni ganaš tako što ugrejete pavlaku i pre nego što provri dodajte izlomljenu ćokoladu.
Sačekajte nekoliko minuta i mešajte dok se čokolada potpuno ne rasopi, i dok ne dobijete homogenu čokoladnu smesu.
Ovim ganašem prelijte kolač, ostavite da se ohladi i ukrasite po želji svežim voćem ili čokoladnim mrvicama.