Način pripreme
Očistite i operite krilca. Krompir oljuštite, operite i isecite na komade. U posudi pomešajte sve začine, izgnječen beli luk, kečap, vino i soja sos.
Promešajte i dodajte krilca, lepo rukama utrljajte marinadu u njih. Pokrijte folijom i stavite u frižider da se marinira 2 sata. Uzmite dva lista aluminijumske folije, oko 20 cm svaki.
Ukrstite dva lista folije i namažite maslinovim uljem. U sredinu staivte krompir, a preko njih poređajte nekoliko krilaca, odeđenih iz marinade. Uvijte foliju kao paketić i stavite u pleh, tako uradite i sa ostalim krompirima i krilcima.
Ja sam dobila 3 paketa. Stavite pleh sa paketićima u rernu, uključite na 170 stepeni i pecite 1 sat, nakon toga izvadite pleh i pažljivo makazama icedite gornji sloj folije tako da se krilca otkriju.
Stavite u rernu na još 15 minuta dok krilca ne dobiju zlatnu boju. Servirajte sa folijom.