Način pripreme
Napravite fil tako što u posudi mutite tečnu čokoladu i krem sir dok ne dobijete homogenu smesu, dodajte pavlaku i mešajte drvenom kašikom dok ne dobijete gladak čokoladni krem.
Maline pažljivo operite tekućom vodom, pazite da ih ne izgnječite.
Uzmite pleh u kome ćete ređati tortu, na dno stavite dve kašike krema i rasporedite, odozgo poređajte jedan red keksa, kašikom keks prelijte sa malo kafa, za miris, nemojte da ih natapate.
Pokrijte delom fila i pospite sa malo mlevenih oraha. Rasporedite krem tako da vam bude dovoljno za bar četiri reda keksa.
Stavite nov red keksa, poređajte jedan do drugog, ponovo prelijte kafom i rasporedite maline.
Preko malina dolazi nov red keksa, malo kade, fil i pospite orasima. Poslednji red je keks, malo kafe i preostali krem. Ukrasite malinama, nekoliko jagoda za raskoš i pospite orasima.
Stavite tortu na nekoliko sati u frižider. Konzumirajte dobro ohlađenu.