Mini sendviči sa belim lukom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
20/04/2018
"Ko rano rani dve sreće grabi, a ko kasni, on ne proba naše neverovatne mini sendviče sa belim lukom "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano205
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Uklonite ljuske belog luka. Stavite svaku glavicu u veliko parče aluminijumske folije, posipajte beli luk solju, origanom, biberom i kašikom maslinovog ulja. Zatvorite foliju, tako da dobije oblik paketića, pa stavite u rernu da se peče, a može i na roštilj, oko 20 minuta.

Sačekajte da se beli luk ohladi i onda blagim pritiskanjem čenova sa vrha do početka iscedite beli luk u činiju. Dodajte so po želji i malo maslinovog ulja.

Ispasirajte beli luk sa kašikom maslinovog ulja, tako da smesa dobije konzistenciju paštete.

Kriške hleba isecite na pola, a francuski hleb isecite na kriške, pa stavite na toster, da se zapeku.

Svaku krišku hleba premažite paštetom od belog luka, ukrasite maslinama i strukom svežeg belog luka i odmah poslužite.

Prijatno!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar