bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Testenina sa Belim Lukom i Maslacem
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Nakon toga zagrejte obilnu količinu vode u šerpi, posolite i skuvajte testeninu, ali nemojte da je prekuvate. Ocedite gotovu pastu....

Razvijte u tanku koru, debljine 2 mm, pa isecite željeni oblik testenina....

Nakon toga dodajte maslac i sok od limuna, dok škampi ne budu skoro potpuno gotovi.
Izvadite ih i uvaljajte u sitno isečen peršun....

Vrganje sa maslacem i belim lukom sam servirao posute sitno iseckanim svežom mirođijom....

Аglio e olio ili testenina sa maslinovim uljem i belim lukom je gotova....

Francuski baget sa maslacem i belim lukom je veoma ukusan!...

Servirajte i konzumirajte obavezno tople, zato što kad se ohlade prlenke sa maslacem i belim lukom postaju žilavije....

Poslužite dinstani brokoli sa maslacem i belim lukom sa debelim kriškama limuna kao ukusan garnirung uz lagana mesa i ribu!...

Servirajte svinjske kotlete sa maslacem i belim lukom u društvu crvenog vina....

Očistimo beli luk i izgnječimo ga u avanu. Pomešamo ga sa balsamikom. Gotovu smesu dobro promešamo.
U tiganju rastopimo maslac i ugrevamo ga....

Pre nego što skinete sa vatre začinite solju i belim biberom.
Servirajte francuski sos sa pilećim mesom, ribom ili pečenim povrćem....
Rejting
3
Ukupno glasalo: 2
50
40
32
20
10
Oceni: