Pileće šnicle sa povrćem u rerni

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
36
11
286
16/07/2018
"Tako ukusno i lako jelo za spremiti, da ga odmah zapisujemo u tefter sa omiljenim receptima!"
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 261
  • Pregledi tokom meseca520
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pileće šnicle isecite na pola, posipajte solju i biberom, dodajte i sok od limuna i stavite u frižider na sat vremena.

Propržite u tiganju sa poklopcem u malo ulja iseckani luk, paprike, šargarepu. Kada omekšaju, dodajte iseckane pečurke, pa pržite dok ne budu gotove. U posebnom tiganju u ulju blago propržite pileće šnicle.

Prebacite u tavu, zajedno sa povrćem, pa stavite jelo u rernu da se peče 10 minuta.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar