Način pripreme
/undefined U posudu stavljamo redom: pavlaku, sveže mleko, kakao, šećer i ovsene pahuljuce. Mutomo kratko mikserom da se sastojci pomešaju, smesa treba da se udvostruči.
Nakon toga dodajemo ampulu ruma, brašno i vodu. Mešamo pažljivo (kašikom) dok ne dobijemo homogenu smesu (gušću od testa za kolač).
Na kraju dodajemio rendanu čokoladu i ponovo mutimo.
Namažemo dno pravougaonog silikonskog kalupa za pečenje i prebacujemo smesu u njega. Pečemo u prethodno ugrejanoj rerni oko 35-40 minuta (ili dok ne bude gotovo).
Gotov kolač vadimo iz rerne i ostavljamo da se ohladi 10-15 minuta.
Za to vreme na vatri rastopimo prirodnu čokoladu i masalc (mešanjem) da dobijemo čokoladnu glazuru.
Njom namažemo kolač i izvadimo ga iz kalupa za pečenje.
Kolač ima bogat ukus i miris čokolade :)