Kebap Bosfor

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
13k
2k
1k
Kebap Bosfor
Fotografije: Nevena Blajeva Ivanova
1 / 3
07/09/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Ukupno20 min.
Porcije6
"Izuzetna đakonija sa sočnim povrćem i aromatičnim ćufticama, u koju smo se zaljubili još kad smo je pogledali"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zamesi se mleveno meso sa začinima i oblikuju se loptice - ćuftice.

Svo povrće isečemo na kolutove, dok se patlidžan natapa 15 minuta u posoljenoj vodi, luk - na šajbne.

U podmazanu posudu za pečenje ređamo ćuftice, dok se između njih naređa povrće.

Solimo i posipamo zelenim začinima. Pečemo oko 50 minuta i nakon toga posipamo obilno kačkavaljem. Dopečemo.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: