Tas kebap

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77003
12/06/2017
"Prema aromi ćete ga prepoznati, a po ukusu ćete ga oceniti - klasika u tanjiru "
Priprema30 min.
Kuvanje150 min.
Ukupno180 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano402
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite meso od kostiju, isečete na parčiće i dinstate u masnoći i malo vode zajedno sa sitno iseckanim lukom. Kad luk omekša, dodajete paradajz pire, brašno i alevu papriku. Prelivate jelo bujonom ili vrelom vodom, solite i ostavljate da vri na umerenoj vatri.

Kad meso omekša dodajete biber, piment i vino. Gotovo jelo treba da ostane na masnoći. Servirajte kebap posut sitno iseckanim peršunom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar