Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Iznutrice»Grickalice uz pivo»Svinjska džigerica sa vinom i lukom

Svinjska džigerica sa vinom i lukom

Vanya GeorgievaVanya Georgieva
Guru
1k2584k
Svinjska džigerica sa vinom i lukom
Fotografije: Vanya Georgieva
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
40 min.
Porcije
4
"Toliko krhko, toliko aromatično - odmah vam sipamo da probate"

Potrebni sastojci

  • svinjska džigerica - 1 kg
  • luk - 2 komada
  • crno vino - 1 šoljica
  • čubar - 1 kašičica
  • biber - prstohvat
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite svinjsku džigericu na kockice ili ivice i stavite u tiganj sa ugrejanim uljem.

Luk sitno isecite i ostavite sa strane, njega ćete kasnije dodati da se ne istopi.

Mešajte džigericu i kad se proprži malo dodajte vino sa lukom.

Začinite začinima, mešajte da ne zagori i kada ostane na masti servirajte.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: